Om Gaia

Gaia Armyrantis Trampedach er en ung kunstner, som er opvokset på Bornholm. Efter en 3-årig kunstnerisk uddannelse i Jylland, bragte hun sine evner, med både den klassiske tegneskole og mere eksperimenterende virke, med tilbage til øen.
Hun etablerede i 2017 sit nuværende atelier i Østermarie, hvor hun for alvor begyndte at male og udvide sit kunstneriske univers. 

Gaias motivverden bevæger sig nysgerrigt, og foranderligt i udtryksform, hvor hun udforsker menneskets krop og sind, vores omgang med hinanden og naturen.

Hun formår at gengive groteske og ubehagelige fænomener med en æstetisk sensitivitet, der giver værkerne en urovækkende og kontrastfyldt skønhed.

Værkerne bliver blandet andet udarbejdet gennem tegning, maleri og skulptur.

Gaia har siden 2018 undervist i croquis tegning i sit atelier. Derudover har hun både haft undervisningsforløb for børn på Bornholms Billedskole i Rønne, og på Oluf Høst museet i Gudhjem.

Udover udstillinger på både Bornholm og fastlandet, har Gaia også medvirket i DR1’s program Danmarks Bedste Portrætmaler i 2019, og flere af TV2 Bornholms prog